måndag 11 juni 2007

Donna Martin graduate!

Man borde förstås inte kommentera någonting som har med det här underliga fenomenet till kjolstyg att göra, men jag läser att Paris Hilton bestämt sig för att inte överklaga. Hon tänker alltså modigt sitta sina två-tre veckor i finkan och kallar dessutom detta "det överlägset det svåraste hon någonsin gjort". Plötsligt förstår man vidden av hur simple hennes life verkligen varit.
För övrigt. Är det fler än jag som gjort kopplingen till det klassiska Bevvan-avsnittet då Donna Martin varit full och blir relegerad från skolan bara dagar innan skolavslutningen? Med revolution i blick går då de välmående kidsen i postnummerområdet 90210 man ur huse och demonstrerar för Donnas rätt att ta studenten. Det är Hollywoodsk solidaritet och kampanda som du aldrig sett den förut - åtminstone inte förrän Hiltonskan började uppmana sina fans att skriva på petitionen Free Paris Hilton! - en petition som bland annat anför hennes förmåga att sprida skönhet som argument.
Roligast är ändå när Hilton beslutar sig för att läxa upp pressen för att den är ytlig. Hon påpekar att intresset för hennes dom "chockat" henne och att medierna borde ägna sig åt viktigare saker "som de män och kvinnor som tjänar vårt land i Irak, Afghanistan och på andra platser runt jorden."
Jo, det kom ju från rätt käft.

Inga kommentarer: