tisdag 5 juni 2007

Fantastiskt

Till och med när Bush ska hålla ett tal där han framhåller demokratin lyckas Ekot sätta en rubbe där han på någon vänster blir "den sämre parten". I det här fallet kan hans snack om demokrati tydligen riskera verka stöta Vladimir Putin.
Nutte då.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, intressant blogg! Har läst dina ledare i SN sen tidigare, kul att du tar ut svängarna.

/ Ex-Nyköpingsbo

Sanna Rayman sa...

Åh, tack. Då har du försprång på bloggen om landstinget jag lagt ut i dag. Bestämde mig för att jag får vara "smalt lokal" också min min egen blogg om jag vill. Det är ju det som är det fina med en egen plats.
Welcome back anytime!

Anonym sa...

Håller med, gillar dig starkt. Finns för få journalister som inte är så jäkla fega.

Sanna Rayman sa...

tack Grue! Happy nationaldag!

Anonym sa...

Håller med dig om att Ekots rubrik var skev och skum. Men kanske de tänkte på det faktum att Putin själv tycker sig vara den ende sanna demokraten i världen, vad vet jag.

Sanna Rayman sa...

Tjingeling johan.
Jag undrar om han tycker sig vara det. Putin framstår för mig som en man med flera positiva egenskaper - stark ledare, analytisk, strategisk, intelligent... Ungefär dessa egenskaper tror jag också att han högaktar hos andra människor. Däremot tror jag inte att han blir särskilt imponerad av någon som är demokratisk. Och inte heller att han eftersträvar att vara det själv. Därmed inte sagt att han är aktivt emot demokrati, men det verkar inte vara prio ett om man säger så..