torsdag 14 juni 2007

Ge dig!

Danielsson beklagar att kommissionen fäster så stor uppmärksamhet vid tekniska spår.
Med detta torde Danielsson mena något i stil med att vi minsann inte kan veta huruvida han noggrant lyssnade på radions rapporter om tsunamin medan han surfade på sitt långsamma 56k-modem i sin bärbara dator och planerade sin tjänsteresa till Malaysia under en icke oväsentlig del av dagen som kommissionen formulerar det.
"Kommissionen har dragit fel slutsatser", säger han i DN och påpekar vidare att den största delen informationssökning han gjorde var "via radio, tv, mobiltelefon och min privata dator". Han föreslår också att det undersöks om inte mailet från Försvarsdepartementet skickades till hans mobil.

Bra idé. Låt oss kolla mobiltrafiken. Som bonus lär vi ju då få reda på om Danielsson verkligen ringde Persson tidigt på morgonen och sa något utöver God jul Göran.

2 kommentarer:

Anonym sa...

För inte så länge sen verkade LD ganska tacksam över att banden var osparade och mejltrafiken otillgänglig. Så att han tyvärr inte tekniskt kunde styrka sanningshalten i sina tidigare bedyranden om hur enormt effektiv han var på morgonkvisten 26.12.

Nu har det hela utvecklats till gratis underhållning. Hur långt kan en vuxen man gå för att försvara sina tekniskt verifierade lögner?

Sanna Rayman sa...

Mycket långt verkar det onekligen som...