måndag 27 augusti 2007

Läge för en assbook?

Kloka Louise P säger vad som sägas bör om den med eftertryck utskällda Sloggikampanjen.
De upprörda människor som hojtar om pedofili och sexism kan knappast ha varit inne på sajten. Några barnrumpor ser jag inte till, däremot gott om spänstiga herr-dito. Således är det långtifrån bara kvinnor som fajtas om titeln "world´s most beatiful bum", om det nu kan lugna personer med förhöjd sexismkänslighet...
Nåja. Sloggi är säkert nöjda. De har tampats med att hetta upp helylleprofilen länge.

Själv går jag omkring och tänker att med tanke på en viss nätcommunitys explosion på senare tid vore det himla kul om det skapades en nedre motsvarighet. Assbook, någon?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkten med tämligen påklädda killar som i praktiken visade sig vara lika platta mellan bena som dom porriga avklädda tonårsjäntorna på sloggisiten är rent tragisk.

Hur självklart och naturligt är det att vara skapt så - för killar??

Sanna Rayman sa...

Det kan du såklart tycka. Men vilken reklam är naturlig? Den här klår nog det mesta om naturlighet ska vara rättesnöret - detta är ju bilder insända av vanliga rumpinnehavare världen över. Om de gillade bilden där skrevet avtecknade sig minst är det väl deras sak?
Nå, nu är sajten nedstängd på grund av pedofilanklagelser.

Anonym sa...

Här har du: http://www.arsebook.org/

Anonym sa...

Sloggi Sloggi Sloggi

För er som vill se mer av tävlingen och hur den sluter , jag gillar rumpor, här har ni chansen att se mer av sloggi kampanjen, vi svenskar får ju inte se den för våra politiker, men kryphål finns hahaha

kopiera över smys.sloggi.com i rutan www på http://youhide.com