söndag 20 juli 2008

Ute och rider

Idag sitter jag upp på en och annan käpphäst och skriver om kulturpolitik, bland annat med anledning av en intervju med kulturministern i DN häromdagen, men också med anledning av Skuggutredningen, som vill bistå ordinarie kulturutredning med visioner.

"Det är inget fel med att vara visionär, men efter att ha följt initiativets blogg under våren har jag ännu inte sett mycket som antyder att man vill lägga konstruktivitet till visionerna. Häromdagen ifrågasattes obegripligt nog vårt styrelseskick och tidigare har idén att ”förbjuda all reklam” luftats. I förra veckan befann sig Skuggutredningen på Gotland som en del av den alternativa politikerveckan. Uppslutningen var tydligen dålig, och ironiskt nog hänförs detta på bloggen till – dålig marknadsföring."

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, det var ju en fp på ett bygge som röstade ja ("jag kunde inte se mina jobbarkamrater i ögonen") sa han och idag kommer ju snart IPCC


Gamla svedala som man säger
I världen där man dödar (tex CIA i Afghanistan och knarket = emot sitt uppdrag och gynnar ondskan och judarna bla iransk kärnfysiker)
Utrikesmord i sv??
Skadestånd 2 avvisade egyptier

Bättre å beväpna folket
100 dip immunitet

Och
polisinstruktion= skjut för att döda
Och självklart direkt nödvärnsrätt

Sv och Norden är ju unikt i världen

http://nordiskasverige.blogspot.com/

En dag blir vi rikast i världen (och förskringen "ärat flög dit namn över jorden" infrias)

Grupptalan
Luthersk -evangelisk tro i succesionsordningen= judarna stört sakrätten (tex post-och telelagen) kan vi ju stämma dom

Outsourcing = inte förekomma

Judarna och usa:s ambassader (avlyssnar ju och cia anställda från bromma flygplats som staten fick betala skadestånd= faktura till cia)
dom får ju från knark , slavhandel, krigsocker, och uranleverans från "Irak" (550 ton till Kanada ??? var dom det ifrån)

jävla folk

Svensk domstol som tar upp grupptalan (IPCC)
International Protection of Cooperation Court