måndag 15 september 2008

Chatty guy

Noterade nyss på ledarbloggen att Reinfeldt chattat med DN:s läsare i dag. Underligt nog var det ingen som hade en enda fråga om FRA....

Men hey. Det finns ju betydligt mer brännande frågor i vår samtid än FRA. Till exempel detta...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Reinfeldt var och chattade i Aftonbladet också, den 11 Juli orkade han med 14 frågor på runt 21min, jag ställde en ganska precis fråga om FRA, och ungefär en minut senare stängde modetatorn chatten?

Anonym sa...

Jag ställde tre frågor om FRA men ingen verkar ha kommit med. Ungefär samma sak var det i chatten med Ingvar Åkesson, som mestadels fick svara på frågor av typen "är det inte jobbigt när det är så mycket missförstånd i debatten?". Den där chattmoderatorn verkar ha en egen syn på vad som är viktigt och vad som är trivialt.

Sanna Rayman sa...

@ besviken
Kanhända är han långsam på tangentbordet. Pekfingervalsen? ;-)

@ jesper
Tror knappast det var moderatorns val. Säkert var det FR själv som valde bort frågor eller helt enkelt hade villkorat att inte svara om FRA för att ö-h-t delta i chatten.

Anonym sa...

Ok, oavsett detaljerna i varför han inte besvarade några frågor om FRA ser jag bara två möjligheter: Han förbereder ett utspel, eller djup förnekelse. De närmaste dagarna lär ge svaret.

Anonym sa...

Det nya Facebook är en katastrof. Alldeles för brett och oöverskådligt.

Svenska Larm sa...

Svaret är enkelt; det GÅR inte att chatta om FRA. Det finns helt enkelt ett filter som inte släpper igenom sånt. Självsanering deluxe.

Anonym sa...

Omförhandling av samhaällskontraktet? Du påstår att detta inte sker, att inget finns skrivet...Har du hört talas om allmänna val, har du hört talas om lagboken (som du själv nämner). Genom allmänna val kan du rösta på det parti som vill minska/öka statens makt på din bekostnad och även minska/öka din trygghet. Om inget parti motsvarar dina önskemål är det dig fritt att bilda ett. Det sista alternativet är att du vänder samhället ryggen och flyttar till skogs..