lördag 7 mars 2009

Fredligt åt fanders

Jag vill vara i helgläge, men kan inte riktigt låta bli att motvilligt följa rapporteringen från Malmö. Det verkar ju gå precis som väntat, det vill säga åt fanders. En hormonstinn yngling står och hoppar på en polisbuss och visar sitt långfinger för människorna nedanför. Exakt hur detta budskap är tänkt att nå eller drabba staten Israel är oklart, men med den bedriften i bakfickan lär han väl i alla fall få ligga ikväll.

DN har ett klipp där en reporter intervjuar lite folk från den icke-stenkastande delen av demon. En av de unga demonstranterna lyckas med sitt uttalande sammanfatta exakt vad det är som är så dumt med hela resonemanget bakom här aktionen.

- Israelerna får inte komma och bli glada här.

Med den här logiken är det väl dags för demonstranterna att börja syna landets gränser. Det kan ju dyka upp glada turister eller affärsmän från Israel. Jag har också hört att ibland lyckas israeliska artister ta sig in och det är ju fullt möjligt att de dessutom är glada vid sitt besök. Det är ju en förbannad tur att vi inte håller Eurovisionsschlagerfestival i Sverige i år.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, jag hade glömt bort gränskontroller och turister. Sorgligt nog hade nog de du skriver om gjort detsamma. Man ska aldrig ge dessa människor "goda" idéer.

Anonym sa...

Med "deras" logik så är "dom" skyldiga till alla mord som Lenin, Stalin, Mao, Pot, Hitler, Mussolini, Mugabe, Castro, etc, och deras Guevara gelikar gjort sig skyldiga till.

För det är väl helt ok att dra alla över en och samma kant oavsett vad?

Jag menar varför bry sig om sådana där petitesser som individer, eller vad vad dessa individer tycker, tänker, och känner, eller varför dom gör så?

Med Vänsterns egen logik kommer dom själva aldrig att kunna tas på civilt allvar, ty dom är ju per egen definition inte civiliserade.

//ST

Anonym sa...

Apropå eurovisionsschlagern. Begriper inte varför Israel ska var med i den. Landet ligger ju i Asien, inte Europa.

Ökenvandring sa...

Apropå eurovisionsschlagern. Begriper inte varför Israel ska var med i den. Landet ligger ju i Asien, inte Europa.

Nu tror jag inte det finns en MÖvisionsfestival, men av förklarliga skäl brukar Israel organisatoriskt tillhöra Europa i liknande sammanhang. Fotboll, exempelvis.

Unknown sa...

vad tycker du om Ohlys halsduk?
Se bildlänk:
http://somjagserdet68.wordpress.com/2009/03/12/ytterligare-bild/