söndag 17 maj 2009

Trevlig ockupation blev otrevlig

Ekot rapporterar följande:

Bråkigt vid demonstrationerna i Lund
Ockupationsfestivalen i Lund började lugnt och trevligt, men har under eftermiddagen utvecklats illa och blivit stundtals kaotisk. Ett 20-tal personer har frihetsberövats och minst en person har skadats.


Kaos och bråk? Dålig utveckling?
Så tråkigt. Ockupationer som brukar vara så mysiga...

6 kommentarer:

OlofB sa...

Ahh. Älskar din svala sarkasm! :)

Anonym sa...

Skjut, halshugg eller häng alla liberaler, borgarsvin, vänsterflummare, balolas från djungeln och kosmopoliter ögona böj!

/Hitler

Emma sa...

Sara, du tror inte att det kanske kunde vara polisen som inte är så mysiga?

Ockupanter vill ju bara ha nånstans att bo, både för sig själva och andra. Det är när polisen lägger sig i som det blir problem.

Sympati, det borde vi alla leva i.

Sanna Rayman sa...

Emma.
De vill "bara ha någonstans att bo"? Upplysningsvis finns det bostäder i Lund, men kanske inte just de bostäder som ockupanterna vill ha. Trist, men ibland får man inte exakt det man vill ha genast. Jag önskar till exempel att jag hade en balkong och att jag inte bodde bredvid tågräls, men nu gör jag det. Jag går inte apeshit på stan för det.

För övrigt är det polisens jobb att "lägga sig i" när folk pangar rutor på Observatoriet i Stadsparken eller kastar smällare mot polishästar.

Sympati var ordet.

Johan K sa...

Härligt Sanna!

Är en nybliven besökare på bloggen och älskar den redan. Du gör förövrigt ett helt fantastiskt arbete i Korseld.

MVH Johan K

Hansa sa...

Sanna: Du vet väl att du genom Emmas omnämnande av dig som "Sara" blev utsatt för en kränkning via nån av härskarteknikerna, jag vet inte exakt vilken..Anmäl Emma till en genuspolis!