fredag 3 juli 2009

I Almedalen

Ränner runt i Almedalen och hinner inte med hälften av vad jag borde. Allt är som vanligt alltså. Men, det har skrivits en del. Idag om Göran Hägglunds tal igår kväll. I går om något Beatrice Ask borde banka på trumman för. I förrgår om ett seminarium arrangerat av Tvärdrag. Bland annat. Och så har vi hunnit med att göra två avsnitt av Korseld. Gäst i onsdags var Rick Falkvinge och idag gästade Göran Hägglund.

5 kommentarer:

Riccardo D'Aquino sa...

Det var mkt underliv i din ledare om Hägglunds tal.

Riccardo D'Aquino sa...

Eller om vi tar det från moderaternas planhalva: Varför ska jag betala skatt för att andra ska ha råd att behandla könssjukdomar eller göra abort?

Sanna Rayman sa...

Mycket underliv? Det var väl ganska exakt så här mycket:
"Problemet för KD-ledaren har länge varit att hans medlemmar ensidigt har krävt att han häver upp sin stämma enbart i underlivsfrågorna."

Din fråga polemiserar mot något som inte finns med i min text, tänker du på någon annan ledartext om Hägglund månne?

Riccardo D'Aquino sa...

Inte bara det. Du skrev ju också:

"Ständigt plågas de av den där fyraprocentsspärren, evigt fast i att prata aborter och andra underlivsfrågor".

Du nämnde underliven två gånger.

Jag skulle hellre påstå att det är KD:s motståndare som är upptagna av underlivsfrågor.
Ursäkta om jag verkade sur på något sätt. Men som kristen har jag märkt att de som är emot min religion brukar använda "underlivsfrågor" som slagträ...

Sanna Rayman sa...

Visst, men jag nämnde dem i exakt den kontext du själv påtalar - det vill säga att det är tröttsamt att det alltid är dessa frågor som återvänder. Sen tror jag att upptagenheten finns på båda håll. Det finns delar inom KD som fokuserar ensidigt på dessa frågor. Och det i sin tur gör att motståndare samt även medier kanske har ett onödigt stort fokus på underlivsfrågorna också. Det var ungefär så jag menade.