lördag 25 juli 2009

of a beautiful hatbox for two

Fortfarande inte särskilt sugen på att blogga. Kanske kommer suget tillbaka sen, efter den efterlängtade semestern som börjar om sisådär en vecka.

Under tiden rekommenderas en titt på en gammal Disneypärla till tonerna av the Andrew Sisters. För några minuter sedan gick jag och nynnade på låten, två ögonblick senare sitter jag och tittar på en ljuvlig favorit som jag inte sett sedan barnsben. Yay internet!

2 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Är man inte sugen för tillfället så är man inte, men va fasen, det kommer igen.

piwen sa...

Tjena Sanna.Måste reagera lite vad gäller åtta rummare till flerbarnsfamiljer.Själv bor vi fem personer i en fyra.Två av barnen får alltså dela rum.Vi bor inte en femrummare därför att det har vi inte råd med.Ska man bo i en åttarummare är väl det minsta man kan begära att familjen själva står för hyran eller? Ska det vara en självklarhet att jag inklusive alla andra arbetande svenskar ska stå för den kostnaden.Hur rättfärdigar du ditt resonemang.Du måste ju känna till arbetslöshets statistiken när det gäller exp somaliska invandrare?! Vill inte ha den feta rasiststämpeln i pannan för det handlar inte om det!