söndag 5 juli 2009

Take that!

Ännu en gång har modiga och engagerade ungdomar tagit tag i saker och ting och handgripligen tillrättavisat såväl lyktstolpar och soptunnor som uteserveringar och fönsterrutor för dessas solklara samröre med marknaden och rasismen.
Jag sänder en tacksamhetens tanke till de modiga i Hamburg och beger mig ut för att i solidaritet med dessa hjältar sparka lite på kvarterets glasinsamlingsigloo – ty den är ett riktigt kapitalistsvin om du frågar mig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Metoden är inte helt inkorrekt, problemet med dessa vilsekomna själar är att de stödjer samma dumhet som fått dem upprörda. De som borde ut och förstöra och göra uppror mot makten och härligheten är liberaler och de som verkligen tror på frihetens ideer. Sorgligt nog kommer inte detta att hända vilket återigen kommer ge vänstern företräde när världen är i totalt uppror om några månader.

Mikael Griffin sa...

Trams med att denna form av civil olydnad är inte helt korrekt! Sant däremot om att de bör vara liberaler som står upp för friheten. Klagomål på kapitalismen jaha... visst. Slå sönder allt som kapitalismen har hjälpt bygga up. Fortsätt med att vandalisera sjukhus, skolor, vårdcentraler, äldreboende, dagis. Allt som är så viktigt för vänsterkommunister. Oavsett vad som sägs så har dessa kapitalister bidragit till det socialt trygga samhälle vi idag lever i - minus dessa människor som har lenin och stalin hemma på sovrumsväggen.

Carl Johan Hall sa...

Klart att renläriga vänsterkids trashar just den stan! Hamburgaren har ju sedan länge varit något av en symbol för kapitalismen.

Shaun sa...

Jag tänker inte hindra dig att sparka på kvarterets glasinsamlingsigloo, du får gärna sparka hårt även på de övriga i stan, så hårt att de flyger all världens väg.
Själv nöjer jag mig med att inte mata dom.

Unknown sa...

Skulle vilja utsätta en del av de här mupparna för samma terror de utsätter en del företagare för... Undrar om de hade förstått, eller är de obildbara. Det verkar dock som om de går att lära saker för runt 25 så brukar de sluta med sånt här trams. Synd bara att det kommer nya idioter varje gång.

Fuser sa...

Javisst, "renläriga vänsterkids" gör verkligen inget annat än slåss och förstör.
Jag förstår att det måste kännas skönt att väl vid det här laget nästan hela den yngre vänsterkanten stämplats som stenkastande idioter till följd av vad en del idioter gör.

Och javisst Mikael har vi, alla "vänsterkommunister" bilder av Stalin och liknande ovanför sängen. Konstigt bara att jag aldrig sett något sådant varken ovanför min säng eller hemma hos någon likasinnad.
Måste ju vara slumpen, alla andra har säkert allt det där?

//Icke-vandaliserande socialist

Ivar sa...

Haha! Klockrent.