onsdag 15 juli 2009

Vad säger telefonen? Jo "brrriiiing"

Jag är inte helt hundra om det är videon eller låten också. Men charmad blir jag. Och videon är enligt Whoa gjord i en tagning på Coop Forum några stenkast från mig. Och så en liten Take on me-flirt på slutet. Kul kul.

7 kommentarer:

Robsten sa...

och nu väntar vi med spänning på din reaktion av det politiska våldet i vårt land och den grova politiska misshandeln av Kinnunen. Att inte reagera är väl ungefär lika braskande som en helsida i detta fall.

Riccardo D'Aquino sa...

Kul att du i din ledarblogg länkade till Life of Brian. Jag älskar verkligen den filmen :)

Men jag vill ändå länka till ett blogginlägg av Nasrin Sjögren, där hon använder en scen ur samma film, fast med ett helt annat syfte : http://nasrinland.wordpress.com/2009/03/15/feministiska-axplock/

Sanna Rayman sa...

@Robsten
Min reaktion är att det är lika oacceptabelt som allt annat politiskt våld. Men om du menar att jag bör reagera i tryck så blir det inget med den saken. Ämnet föll på en kollegas lott.

@Riccardo
Life of Brian är en outtömlig källa av associationer till snart sagt alla politiska skeenden. Fascinerande aktuell, ständigt.

Riccardo D'Aquino sa...

Ja, det är märkligt att just komedier har en förmåga att ständigt vara aktuella inom just politiken.

Riccardo D'Aquino sa...

Men ha en skön semester!

Förresten är det alltid lustigt med ordverifiering när man skriver kommentarer. Nu skulle jag verifera ordet "supsyl". En vass alkoholist, eller?

Robsten sa...

Oki, lite ologiskt av mig att ge mig på enskilda medarbetare, men jag blev så jävla förbannad så jag betedde mig en smula orationellt. Sorry;-)

Sanna Rayman sa...

@Robsten
Ilskan är begriplig. Det var verkligen inga duvungar det där. :/

@Riccardo
Tack, det ska jag!