onsdag 5 maj 2010

RIP Brita Borg

Bloggen är i princip insomnad, jag vet. Men jag tröttnade på den, tröttnade på kommentarsfältet som urartade. Kände mig inte hemma här längre. Vi får se, kanske jag återkommer så småningom. Idag ville jag bara bjuda på följande godbit, när vi nu sänder iväg Brita Borg på sin sista vila.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vilken idiot du är. Så jävla tappad människa

johan,karlskrona sa...

Det har varit roligt att titta in här,
-en favoritblogg.

kräv mailadress, så slipper Du de flesta idioterna.

Stefan O sa...

hej sanna!
otroligt synd att du lägger ner din blogg, att det är så många nötter som inte har något annat för sig än att skriva förolämpningar till dig och att brita borg gått ur tiden. tre trista saker på en gång, ett ondskans kinderägg således. jag får nöja mig med att läsa dig i svd, något som jag för övrigt har mycket stor behållning av.
kram/stefan

Anonym sa...

Sanna, du är en pinsam, okvalificerad, obildad kossa. Vem har släppt fram dig, hur tog du dig till din position? Din attityd och ditt tilltal är förskräckligt pinsam. Jag skäms å dina vägnar när jag hör dig förolämpa dina gäster. Vems talan tror du att du för?

En annan Sanna.

Anonym sa...

Migrationsverkets mest fiffelsugen kvinnliga råttan heter Fadime BAKIR som ständigt får betalt för samtliga ärendena där sitter som "handläggare"... kanske delar hon med sina besluttsfattare-cehefer eftersom alltid får den tjuven oerhört stöd "ovanifrån" i detta korrupthärjade Migrationsverket... Fadime BAKIR lurade många fattiga asylsökande samt lurade hon svenska folket, genom sina offentligt-försminkade affärer...
Det finns ju massor av lagändringar genom tiden t.o.m. EU bestämmelser, United Nations' konventioner, plus humanitära (s.k. ömmande) omständigheter, flexibla praxis exemplar borde tillämpas min situation också. Att vara realistisk, räcker att se fallet i sin helhet.
EU myndigheter borde informeras rätt, vad som köpes/säljes bakom stängda dörrar i dett här noga korrupta maskineriet! Det är ju ett komplett system; hur det baseras, hur de begrundas så detta pågår, inte blir överraskande att systemet är ju snettgående, inte minst mitt ärende. Titta på mediala källor vad avslöjas däriområdena t.ex. "Tjänsteman lurade asylsökande---fick bara några kronor böter"; helt skamligt skrattretande överdrivelse med svenska folket, inte minst att kränka offret... "Tjänsteman" säger medier, men "man är ju en kortväxt kvinna" i verkligheten. Någon borde våga säga sanningen, åtminstone den nivån som jag beskriver här... Tyvärr, detta statsskick har brist på ärliga oberoende figurer, inte minst hederliga oberoende jurister. SYSTEMET FÖRRUTTNADE HELT! Men det saknas modiga ärliga riktigt utbildade jurister att agera t.o.m. sätta stopp för detta eländet då speciellt handläggare kräver pengar av asylsökande stackare förvirrade offren! Det är inte alls himla svårt vad jag menar: för säkerhets skull vill jag betona att jag borde inte ha handläggare typen Fadime BAKIR&hennes samverkande opererar inifrån systemet; därefter kräver de smutsiga betalningar trots hon/hennes samverkande samtliga får månadslön av samma systemet. Det behövs inte sådana bödlar som skulle hantera något. Bästa fallet att min pärm inte alls smutsas av sådana. Det är mitt största önskemål, bör respekteras. Sålänge bevarar ni sådan stinkande tjänsteman, så blir det inte konstigt att jag offras vidare även om jag lyckas att "jaga fågeln med munnen"... Något som gick ruttet i början, nu ser ni bara toppen av isberget; självklart omfattar det min situation så att det här resultatet visar varans kvalitet... Borde jag också köpa falska id-kort/ falska pass/ falska giftermål etc de som avslöjade figurer begått?! Nej! Borde jag också acceptera summan vad den ovannämnda kortväxta hantlangaren krävt?! Nej! Jag insisterar att säga sanningen och därför kräver jag nu att ett riktigt oberoende område tar fallet, dömer ärendet på rättvist sätt! Det är mitt önskemål att få chansen; åtminstone behandlas i den nivån liksom de gynnade personerna, helt positivt; självklart!
Hälsningar 
C. O. BERGLUND
Sollentunavägen 199,
191 35 Sollentuna

Unknown sa...

http://maxalas,blogspot.com νεα απο ολη την γη ,βιντεο ,αθλητικα